Bibliographic Information

給食経営管理

八倉巻和子編集 ; 八倉巻和子 [ほか] 執筆

医歯薬出版, 2020.2

第3版

Other Title

Administration : nutrition : food service : assessment : management

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリ

Available at  / 39 libraries

Note

その他の執筆者: 相川りゑ子, 彦坂令子, 和田淑子, 鎌田久子, 山形純子

監修: 八倉巻和子

参考文献: p187

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 給食管理へのアプローチ
  • 第2章 給食管理の業務と運営
  • 第3章 食教育・栄養教育
  • 第4章 給食管理の校内実習
  • 第5章 各種の給食管理
  • 第6章 給食管理などの臨地・校外実習

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB31183992
  • ISBN
    • 9784263707524
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    199p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top