発酵学の革命 : マイヤーホッフと酒の旅
Author(s)
Bibliographic Information
発酵学の革命 : マイヤーホッフと酒の旅
(学術選書, 091)
京都大学学術出版会, 2020.7
- Title Transcription
-
ハッコウガク ノ カクメイ : マイヤーホッフ ト サケ ノ タビ
Available at / 133 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
653/31205000223356
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
289.3/Me95110082220
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
289||Kim||||図書館190000118350
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.51:Ki395011245734
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
289.3||Kim||029470310000624727
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
オットー・マイヤーホッフの年譜: p248-253
Description and Table of Contents
Description
Table of Contents
- 第1部 マイヤーホッフをめぐる旅(アルコール発酵解明の歴史;オットー・マイヤーホッフの時代;発酵研究史とマイヤーホッフ;マイヤーホッフをめぐる旅;マイヤーホッフの同時代人;筆者らの微生物研究)
- 第2部 旅の記憶―世界の酒・食・文化に触れる(ワインと料理をめぐるバイオの世界旅;カナダのバイオ会議後、アメリカ・ナパバレーへ(1980,07,18‐08,15);ドイツの町々(1984,09,08‐25);ヨーロッパのクリスマス(1989,12,10‐27);パスツールの故郷、ドールとアルボア(1990,08,18‐);年末のロンドンで国際シンポジウム(1992,12,12‐26);スペインのヘレスとカディス(1993,06,20‐))
by "BOOK database"