Bibliographic Information

食品衛生学

甲斐達男, 小林秀光編

(エキスパート管理栄養士養成シリーズ, 12)

化学同人, 2020.9

第4版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 87 libraries

Note

ガイドライン準拠

参考書: p192-193

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食品衛生とは
  • 2章 食品衛生と法規
  • 3章 食品と微生物
  • 4章 食品の変質とその防止
  • 5章 食中毒
  • 6章 寄生虫および衛生動物
  • 7章 有害物質による食品汚染
  • 8章 食品添加物
  • 9章 食品の器具・容器包装
  • 10章 食品衛生対策

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC03007911
  • ISBN
    • 9784759821512
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    ix, 204p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top