食品衛生学
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生学
(エキスパート管理栄養士養成シリーズ, 12)
化学同人, 2020.9
第4版
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品衛生学
2020.9.
-
食品衛生学
Available at / 87 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.14||E42||12 4版40024607
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
ガイドライン準拠
参考書: p192-193
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 食品衛生とは
- 2章 食品衛生と法規
- 3章 食品と微生物
- 4章 食品の変質とその防止
- 5章 食中毒
- 6章 寄生虫および衛生動物
- 7章 有害物質による食品汚染
- 8章 食品添加物
- 9章 食品の器具・容器包装
- 10章 食品衛生対策
by "BOOK database"