Bibliographic Information

応用栄養学

多賀昌樹編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2020.10

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 49 libraries

Note

各章末に参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 栄養ケア・マネジメント
  • 第2章 日本人の食事摂取基準
  • 第3章 成長・発達・加齢
  • 第4章 妊娠期・授乳期
  • 第5章 新生児期・乳児期
  • 第6章 成長期(幼児期・学童期・思春期)
  • 第7章 成人期
  • 第8章 高齢期
  • 第9章 運動・スポーツと栄養
  • 第10章 環境と栄養

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC0359727X
  • ISBN
    • 9784844609018
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 349p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top