食品製造に役立つ食品工学事典
Author(s)
Bibliographic Information
食品製造に役立つ食品工学事典
恒星社厚生閣, 2020.12
- Other Title
-
食品工学事典 : 食品製造に役立つ
- Title Transcription
-
ショクヒン セイゾウ ニ ヤクダツ ショクヒン コウガク ジテン
Available at / 104 libraries
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
588.036||Nih||029545310000624780
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 食品製造の基礎(食品製造プロセスと単位操作;流動;加熱・冷却 ほか)
- 第2編 食品の安全と品質保持(微生物制御;洗浄;保存 ほか)
- 第3編 食品製造プロセス(乳製品(バター、チーズ);魚肉練り製品;野菜・果実加工品 ほか)
- 付録 食品物性(図表集)
by "BOOK database"