辻留 : 季節の点心をつくる

Author(s)

Bibliographic Information

辻留 : 季節の点心をつくる

(淡交テキスト, 通巻502号)

淡交社, 2013.10

  • 10

Title Transcription

ツジトメ : キセツ ノ テンシン オ ツクル

Available at  / 2 libraries

Note

奥付には「淡交テキスト10号」、裏表紙には「淡交テキスト十月号」とあり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 点心の心得帖10「名残り」
  • 今月の献立「名残りの点心」
  • 作り方
  • 盛り付けのポイント—宝楽焼
  • 点心‐もう一つの盛り付け方—春慶盆と葉皿
  • 季節の食材—鯖
  • 季節の食材を使った—宝楽焼
  • 私のお薦めの逸品

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC05484456
  • ISBN
    • 9784473038302
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    48p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top