最新ビストロ・バルに学ぶタイプ別強い店の作り方

Author(s)

Bibliographic Information

最新ビストロ・バルに学ぶタイプ別強い店の作り方

(旭屋出版MOOK, . WINE+RESTAURANT : ビストロ・バル・レストラン…ワイン業態の繁盛店をつくる本||ワイン プラス レストラン : ビストロ バル レストラン ワイン ギョウタイ ノ ハンジョウテン オ ツクル ホン ; vol.2)

旭屋出版, 2017.7

Other Title

タイプ別強い店の作り方 : 最新ビストロ・バルに学ぶ

Title Transcription

サイシン ビストロ バル ニ マナブ タイプベツ ツヨイ ミセ ノ ツクリカタ

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC05523809
  • ISBN
    • 9784751112786
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top