Bibliographic Information

基礎栄養学

灘本知憲編

(新食品・栄養科学シリーズ)

化学同人, 2021.3

第5版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 83 libraries

Note

ガイドライン準拠

付: 日本人の食事摂取基準(抜粋)2020年版 (24p ; 21cm)

参考書--もう少し詳しく学びたい人のために: p209-210

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養と健康
  • 糖質の栄養
  • 脂質の栄養
  • たんぱく質の栄養
  • ビタミンの栄養
  • ミネラル(無機質)の栄養
  • 水分と電解質の代謝
  • 食物繊維・難消化性糖質の作用
  • エネルギー代謝
  • 食物の摂取
  • 消化・吸収と栄養素の体内動態
  • 遺伝形質と栄養

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC05949174
  • ISBN
    • 9784759816471
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    xi, 216p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top