Bibliographic Information

給食の運営管理実習テキスト

石田裕美, 松月弘恵, 堀端薫編 ; 辻村由美, 三好恵子, 山部秀子著

第一出版, 2021.3

第8版

Title Transcription

キュウショク ノ ウンエイ カンリ ジッシュウ テキスト

Available at  / 26 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 学校給食の運営・管理実習要項(目標;実習の進め方;実習単位の認定と評価;役割分担;調理・供食実習時間配分 ほか)
  • 学校給食管理実習計画(実習日程;グループ分担表;実習計画の進め方;食事計画;栄養計画 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC06206506
  • ISBN
    • 9784804114323
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    77p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top