肉Complete : シェフが伝える、肉のすべて。

Author(s)

Bibliographic Information

肉Complete : シェフが伝える、肉のすべて。

(エイムック, 4289)

枻出版社, 2019.3

Title Transcription

ニク Complete : シェフ ガ ツタエル ニク ノ スベテ

Available at  / 2 libraries

Note

今をときめくトップシェフたちが作る肉の絶品レシピ、マニアックなところまでプロに教わる肉料理研究、牛・豚・鶏の基礎知識、万人を魅了する揚げ物、スタイルのある精肉店、ハンバーガーや焼き鳥を家で作る方法などを収録。

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC06355404
  • ISBN
    • 9784777954506
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top