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食品衛生学

池田隆幸編著 ; 浅野行蔵[ほか]共著

(食べ物と健康, 5)

三共出版, 2021.4

第3版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

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Note

文献:p245〜246

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生と法規
  • 2 食品の変質
  • 3 食中毒
  • 4 食品による感染症・寄生虫症
  • 5 食品中の汚染物質
  • 6 食品添加物
  • 7 食品衛生管理
  • 8 食品の表示

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Details

  • NCID
    BC06740041
  • ISBN
    • 9784782708064
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    10,251p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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