代替プロテインによる食品素材開発 : 植物肉・昆虫食・藻類利用食・培養肉が導く食のイノベーション
Author(s)
Bibliographic Information
代替プロテインによる食品素材開発 : 植物肉・昆虫食・藻類利用食・培養肉が導く食のイノベーション
エヌ・ティー・エス, 2021.7
- Other Title
-
代替プロテインによる食品素材開発 : 植物肉昆虫食藻類利用食培養肉が導く食のイノベーション
- Title Transcription
-
ダイタイ プロテイン ニ ヨル ショクヒン ソザイ カイハツ : ショクブツニク・コンチュウショク・ソウルイ リヨウショク・バイヨウニク ガ ミチビク ショク ノ イノベーション
Access to Electronic Resource 1 items
Available at / 90 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588:Ta675011332037
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献あり