Bibliographic Information

最新食品衛生学

矢野俊博編著

(食物と栄養学基礎シリーズ, 5)

学文社, 2021.9

Other Title

食品衛生学 : 最新

Title Transcription

サイシン ショクヒン エイセイガク

Available at  / 62 libraries

Note

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生とは
  • 食品衛生行政
  • 食品衛生と微生物
  • 食中毒
  • 食品を原因とする寄生虫症
  • カビ毒と自然毒
  • 化学物質による食品汚染
  • 食品成分の化学変化
  • 食品添加物
  • 食品の安全性問題
  • 食品用器具と容器包装
  • 食品の衛生管理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC10379086
  • ISBN
    • 9784762031052
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 195p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top