500 delicious dishes from leftovers

著者

    • Berolzheimer, Ruth
    • Gaul, Edna L

書誌事項

500 delicious dishes from leftovers

edited by Ruth Berolzheimer ; associate editors, Edna L. Gaul ... [et al.]

(The encyclopedia of cooking / edited by Ruth Berolzheimer, 2)

Consolidated Book, 1953, c1949

タイトル別名

500 delicious dishes from leftovers : use your leftover : bread, cakes, crackers and crumbs, eggs, cheese, meats, poultry, fish, sour milk and cream, fruits and vegetables, jams, jellies and preserves, coffee, cocoa, miscellaneous

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

"Country Arts Institute"

Includes index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BC10840695
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Chicago
  • ページ数/冊数
    48 p., [4] p. of plates
  • 大きさ
    22 cm
  • 親書誌ID
ページトップへ