The sauces, gravies and dressings cookbook

著者

    • Berolzheimer, Ruth
    • Gaul, Edna L

書誌事項

The sauces, gravies and dressings cookbook

edited by Ruth Berolzheimer ; associate editors, Edna L. Gaul ... [et al.]

(The encyclopedia of cooking / edited by Ruth Berolzheimer, 20)

Consolidated Book, 1953, c1949

タイトル別名

250 sauces, gravies and dressings

The sauces, gravies and dressings cook book

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

"Country Arts Institute"

Includes index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BC10922483
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Chicago
  • ページ数/冊数
    48 p., [4] p. of plates
  • 大きさ
    22 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ