科学でわかるパンの「なぜ?」 : Q&Aで理解するパンづくりのコツと技術
Author(s)
Bibliographic Information
科学でわかるパンの「なぜ?」 : Q&Aで理解するパンづくりのコツと技術
柴田書店, 2022.2
- Other Title
-
科学でわかるパンのなぜ
- Title Transcription
-
カガク デ ワカル パン ノ 「ナゼ?」 : Q&A デ リカイ スル パンズクリ ノ コツ ト ギジュツ
Available at / 54 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.63/Ka22110087724
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 辻製菓専門学校
参考文献: p334
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 もっと知りたいパンのこと パンの豆知識
- 2 パン作りを始めるまえに
- 3 パン作りの基本材料
- 4 パン作りの副材料
- 5 パンの製法
- 6 パンの工程
- 7 テストベーキング
by "BOOK database"