Bibliographic Information

調理学実習 : 基礎から応用

高橋敦子, 安原安代, 松田康子編

女子栄養大学出版部, 2022.3

第9版

Title Transcription

チョウリガク ジッシュウ : キソ カラ オウヨウ

Available at  / 51 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 調理の基礎(調理における衛生管理—特に食中毒等の予防について;非加熱調理操作;調理器具 ほか)
  • 2 食材からのアプローチ(乳・乳製品類の調理;卵類の調理;肉類の調理 ほか)
  • 3 調理法からのアプローチ(汁物;煮物;蒸し物 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC13490909
  • ISBN
    • 9784789554619
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 205p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top