食事・食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践
Author(s)
Bibliographic Information
食事・食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践
(管理栄養士養成のための栄養学教育モデル・コア・カリキュラム準拠, 第3巻)
医歯薬出版, 2022.4
- Other Title
-
Based on the nutritional science education model core curriculum for training of registered dietitians : basics of meal and food
食事食べ物の基本 : 健康を支える食事の実践
- Title Transcription
-
ショクジ・タベモノ ノ キホン : ケンコウ オ ササエル ショクジ ノ ジッセン
Available at / 75 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||Ka58||340027549
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他のタイトルは標題紙裏による
監修: 日本栄養改善学会
文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 人の食べ物と環境の関わり
- 2 食事の基本構成
- 3 健康に関連した食べ物の基本
- 4 食事計画の基本
- 5 食品成分表の基本
- 6 食品成分表の活用
by "BOOK database"