レトルト食品の基礎と応用

Author(s)

Bibliographic Information

レトルト食品の基礎と応用

清水潮, 横山理雄原著

幸書房, 2022.7

改訂第2版 / 武田淳 [ほか] 改訂

Other Title

Retort pouch food : food technology

Title Transcription

レトルト ショクヒン ノ キソ ト オウヨウ

Available at  / 50 libraries

Note

その他の改訂者: 山口敏季, 五味雄一郎, 山崎良行, 浅見太一, 田辺利裕

改訂者のヨミは一部推定

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 レトルト食品について
  • 2 食品と微生物
  • 3 食品と腐敗
  • 4 食品微生物と熱
  • 5 レトルト殺菌の方法とその効果
  • 6 レトルト殺菌装置とそのシステム
  • 7 レトルト食品用包装材料
  • 8 レトルト食品の製造技術とその品質
  • 9 レトルト食品製造の実際1
  • 10 レトルト食品製造の実際2
  • 11 製品の安全保証

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC15996625
  • ISBN
    • 9784782104668
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xvi, 325p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top