Bibliographic Information

食品材料と加工,貯蔵・流通技術

日本フードスペシャリスト協会編

(食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編, 2)

建帛社, 2022.7

第2版

Other Title

Food specialist

食品材料と加工貯蔵流通技術

Title Transcription

ショクヒン ザイリョウ ト カコウ,チョゾウ・リュウツウ ギジュツ

Note

主要参考文献: p224

Related Books: 1-1 of 1
  • 食物学

    日本フードスペシャリスト協会編

    建帛社

Details
  • NCID
    BC16336993
  • ISBN
    • 9784767907338
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 229p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top