一品料理500選 : 治療食への展開
Author(s)
Bibliographic Information
一品料理500選 : 治療食への展開
医歯薬出版, 2022.10
第4版
- Other Title
-
Ippin ryori 500 sen : chiryo shoku eno tenkai
How to cook 500 treatment food : for calory, protein, fat, or sodium restricted patients
- Title Transcription
-
イッピン リョウリ 500セン : チリョウショク エノ テンカイ
Available at 97 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Note
日本食品標準成分表2020 (八訂) 準拠
欧文及びローマ字タイトルは標題紙裏による
参考文献: 巻末
Description and Table of Contents
Description
「日本食品標準成分表2020(八訂)」準拠。
Table of Contents
- 治療食の考え方と実際
- 肉類
- 魚・魚介類
- 豆・豆製品類
- 鶏卵
- 野菜類・きのこ類・海藻類
- 乳・乳製品類
- いも類
- 穀類
- デザート
by "BOOK database"