一品料理500選 : 治療食への展開

Bibliographic Information

一品料理500選 : 治療食への展開

宗像伸子編著

医歯薬出版, 2022.10

第4版

Other Title

Ippin ryori 500 sen : chiryo shoku eno tenkai

How to cook 500 treatment food : for calory, protein, fat, or sodium restricted patients

Title Transcription

イッピン リョウリ 500セン : チリョウショク エノ テンカイ

Available at  / 99 libraries

Note

日本食品標準成分表2020 (八訂) 準拠

欧文及びローマ字タイトルは標題紙裏による

参考文献: 巻末

Description and Table of Contents

Description

「日本食品標準成分表2020(八訂)」準拠。

Table of Contents

  • 治療食の考え方と実際
  • 肉類
  • 魚・魚介類
  • 豆・豆製品類
  • 鶏卵
  • 野菜類・きのこ類・海藻類
  • 乳・乳製品類
  • いも類
  • 穀類
  • デザート

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC17073834
  • ISBN
    • 9784263708286
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 343p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top