一品料理500選 : 治療食への展開
Author(s)
Bibliographic Information
一品料理500選 : 治療食への展開
医歯薬出版, 2022.10
第4版
- Other Title
-
Ippin ryori 500 sen : chiryo shoku eno tenkai
How to cook 500 treatment food : for calory, protein, fat, or sodium restricted patients
- Title Transcription
-
イッピン リョウリ 500セン : チリョウショク エノ テンカイ
Available at / 99 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.583/Mu32110089714
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
日本食品標準成分表2020 (八訂) 準拠
欧文及びローマ字タイトルは標題紙裏による
参考文献: 巻末
Description and Table of Contents
Description
「日本食品標準成分表2020(八訂)」準拠。
Table of Contents
- 治療食の考え方と実際
- 肉類
- 魚・魚介類
- 豆・豆製品類
- 鶏卵
- 野菜類・きのこ類・海藻類
- 乳・乳製品類
- いも類
- 穀類
- デザート
by "BOOK database"