Bibliographic Information

日本食品大事典

平宏和 [ほか] 編集

医歯薬出版, 2022.10

新版, 第2版

Other Title

Encyclopedia of foods

Shinpan nihon shokuhin daijiten

Title Transcription

ニホン ショクヒン ダイジテン

Available at  / 157 libraries

Note

ローマ字タイトルは標題紙裏による

その他の編集者: 田島眞, 安井明美, 安井健

食品群別索引: p945-967

Description and Table of Contents

Description

『日本食品標準成分表2020年版(八訂)』収載の食品と日本の市場で一般的に見られる食品を約4000項目、2200点以上の写真を収録。

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC17177148
  • ISBN
    • 9784263708279
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 9, 967p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top