食事設計と栄養・調理
Author(s)
Bibliographic Information
食事設計と栄養・調理
(食べ物と健康, 4)
三共出版, 2023.3
第2版
- Other Title
-
食事設計と栄養調理
- Title Transcription
-
ショクジ セッケイ ト エイヨウ・チョウリ
Available at / 32 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Ta12||4 2版40028998
-
Academic Information Center, The Jikei University School of Medicine
QU145.5||Ta120a||411099549
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の共著者: 林千登勢, 沼口晶子, 金高有里, 宮下ひろみ, 森田香絵, 杉村留美子, 高橋ひとみ, 富永暁子, 山口敦子
その他の共著者「金高」の「高」は「梯子高 (はしごだか) 」の置き換え
参考図書: p134-136