食事設計と栄養・調理

Author(s)

Bibliographic Information

食事設計と栄養・調理

菊地和美編著 ; 藤本真奈美 [ほか] 共著

(食べ物と健康, 4)

三共出版, 2023.3

第2版

Other Title

食事設計と栄養調理

Title Transcription

ショクジ セッケイ ト エイヨウ・チョウリ

Available at  / 30 libraries

Note

その他の共著者: 林千登勢, 沼口晶子, 金高有里, 宮下ひろみ, 森田香絵, 杉村留美子, 高橋ひとみ, 富永暁子, 山口敦子

その他の共著者「金高」の「高」は「梯子高 (はしごだか) 」の置き換え

参考図書: p134-136

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD01876600
  • ISBN
    • 9784782708194
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 138p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top