米の機能性食品化と新規利用技術・高度加工技術の開発 : 食糧, 食品素材, 機能性食品, 工業原料, 医薬品原料としての米
Author(s)
Bibliographic Information
米の機能性食品化と新規利用技術・高度加工技術の開発 : 食糧, 食品素材, 機能性食品, 工業原料, 医薬品原料としての米
エヌ・ティー・エス, 2023.5
- Other Title
-
Rice, ts functional foods and the development of novel utilization and advanced processing technology
米の機能性食品化と新規利用技術高度加工技術の開発 : 食糧食品素材機能性食品工業原料医薬品原料としての米
- Title Transcription
-
コメ ノ キノウセイ ショクヒン カ ト シンキ リヨウ ギジュツ ・ コウド カコウ ギジュツ ノ カイハツ : ショクリョウ , ショクヒン ソザイ , キノウセイ ショクヒン , コウギョウ ゲンリョウ , イヤクヒン ゲンリョウ トシテ ノ コメ
Access to Electronic Resource 1 items
Available at / 18 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
616.2:O875011486619
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
テクノシステム 2022年刊の再刊