Bibliographic Information

おいしさの科学的評価・測定法と応用展開

阿部啓子, 石丸喜朗監修

(CMCテクニカルライブラリー, 812 . 食品シリーズ||ショクヒン シリーズ)

シーエムシー出版, 2023.7

普及版

Other Title

Scientific evaluation and measurement of the taste sensation and their applications

おいしさの科学的評価測定法と応用展開

Title Transcription

オイシサ ノ カガクテキ ヒョウカ ソクテイホウ ト オウヨウ テンカイ

Available at  / 53 libraries

Note

2016年刊の普及版

文献: 各章末

背に「TL812」とあり

奥付・背・裏表紙に「B1409」とあり

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Details

  • NCID
    BD02936730
  • ISBN
    • 9784781317007
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 212p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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