Bibliographic Information

マスター食品学

小関正道, 鍋谷浩志編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著

(食べ物と健康)

建帛社, 2023.9

3訂第2版

  • 1

Other Title

Master

食品学 : マスター

Title Transcription

マスター ショクヒンガク

Available at  / 62 libraries

Note

その他の共著者: 浦本裕美, 海老塚広子, 小嶋文博, 鬼頭幸男, 竹山恵美子, 舘和彦, 福島正子, 福田泰樹, 山﨑貴子, 由良亮, 吉川秀樹

日本食品標準成分表 (八訂) 増補2023年 準拠

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD04114313
  • ISBN
    • 9784767907482
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 190p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top