Elements of control and sanction, general conclusion of the study, suggested outline of a modern food law

書誌事項

Elements of control and sanction, general conclusion of the study, suggested outline of a modern food law

E. J. Bigwood, A. Gérard ; in collaboration with J.E.S. Ricardo and V. Brandts

(Fundamental principles and objectives of a comparative food law, v. 4)

S. Karger, 1971

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

At head of title: Brussels University, Institute of European Studies, Food Law Research Centre

Bibliography : p. [318]-326

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BD05197098
  • 出版国コード
    sz
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Basel
  • ページ数/冊数
    xiv, 329 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ