Bibliographic Information

新・食品衛生学

藤井建夫, 塩見一雄著

恒星社厚生閣, 2025.3

第4版

Other Title

新食品衛生学

Title Transcription

シン ショクヒン エイセイガク

Available at  / 31 libraries

Note

表現種別: テキスト (ncrcontent), 機器種別: 機器不用 (ncrmedia), キャリア種別: 冊子 (ncrcarrier)

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生の概念と食品衛生行政
  • 食中毒発生状況
  • 微生物性食中毒
  • 寄生虫性食中毒
  • 自然毒食中毒
  • 化学性食中毒
  • 食品添加物
  • 食品の汚染指標細菌
  • 食品の腐敗
  • 食品の微生物制御
  • 食品の安全をめぐるそのほかの話題
  • HACCP

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD10980217
  • ISBN
    • 9784769917182
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 310p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top