和食ものしり事典 : 伝統食に学ぶ

Bibliographic Information

和食ものしり事典 : 伝統食に学ぶ

永山久夫著

(旺文社文庫)

旺文社, 1986.9

Other Title

和食ものしり事典

Title Transcription

ワショク モノシリ ジテン : デントウショク ニ マナブ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 1 libraries

Note

表現種別: テキスト (ncrcontent), 機器種別: 機器不用 (ncrmedia), キャリア種別: 冊子 (ncrcarrier)

Description and Table of Contents

Description

枝豆、とろろ汁、カツオのたたき、ショウガ、ほうとう、イワシ、そば、にしめ、タコ、コンニャク、納豆、ノリ、たまご、凍り豆腐、サンマ、餅、イカ、家康ライス、ワカメ、ジャガイモ、豆乳、ダイコン、お茶、山菜、鍋もの…etc.ふだん食卓にのぼる食品33種の起源、変遷をエピソードで綴る。健康に生きる「食生活の手引き」。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD12202835
  • ISBN
    • 401064396X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    301p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top