Bibliographic Information

魚のスーパーチリング

小嶋秩夫編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 63)

恒星社厚生閣, 1986.10

Other Title

Superchilling (Subzero temperature) storage of fish

Title Transcription

ウオ ノ スーパー チリング

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 71 libraries

Note

監修:日本水産学会

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 スーパーチリング概説
  • 2 ノンフリージングの理論と方法
  • 3 パーシャルフリージングの理論と問題点
  • 4 実際例

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN00377707
  • ISBN
    • 4769905823
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    126p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top