魚のスーパーチリング
Author(s)
Bibliographic Information
魚のスーパーチリング
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 63)
恒星社厚生閣, 1986.10
- Other Title
-
Superchilling (Subzero temperature) storage of fish
- Title Transcription
-
ウオ ノ スーパー チリング
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
魚のスーパーチリング
1986
Limited -
魚のスーパーチリング
Available at / 71 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
660.8||Sui||||図書館190000010974
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
660.108||Su51||6320019314
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
660.8:N77:635009415885
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修:日本水産学会
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 スーパーチリング概説
- 2 ノンフリージングの理論と方法
- 3 パーシャルフリージングの理論と問題点
- 4 実際例
by "BOOK database"