蛋白質の修飾 : 食品・栄養・薬学のための
Author(s)
Bibliographic Information
蛋白質の修飾 : 食品・栄養・薬学のための
学会出版センター, 1984.6
- Other Title
-
Modification of proteins : food,nutritional,and pharmacological aspects.
食品・栄養・薬学のための蛋白質の修飾
- Title Transcription
-
タンパクシツ ノ シュウショク : ショクヒン エイヨウ ヤクガク ノ タメ ノ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品・栄養・薬学のための蛋白質の修飾
1984
Limited -
食品・栄養・薬学のための蛋白質の修飾
Available at / 122 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
464.2//Sh96S0137211*
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.642:F175000102821
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
各章末:引用文献