蛋白質の修飾 : 食品・栄養・薬学のための

Bibliographic Information

蛋白質の修飾 : 食品・栄養・薬学のための

R.E.フィーニー, J.R.ウィテーカー編 ; 荒井綜一監訳

学会出版センター, 1984.6

Other Title

Modification of proteins : food,nutritional,and pharmacological aspects.

食品・栄養・薬学のための蛋白質の修飾

Title Transcription

タンパクシツ ノ シュウショク : ショクヒン エイヨウ ヤクガク ノ タメ ノ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 122 libraries

Note

各章末:引用文献

Details

  • NCID
    BN00705635
  • ISBN
    • 4762274089
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xviii, 389p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top