東南アジアの日常茶飯
Author(s)
Bibliographic Information
東南アジアの日常茶飯
弘文堂, 1988.3
- Title Transcription
-
トウナン アジア ノ ニチジョウ サハン
Available at / 171 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8//Ma27//S0139584*
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
松本文庫||491||||松本文庫190000091655
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
383.823:Ma275019105088
-
Library, Institute of Developing Economies, Japan External Trade Organization図
AH||633||T21911113
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
ひとびとの普段の生活、とくに食に関するもろもろへの飽くなき関心から、料理の材料、調味料、道具、飲み物、食べ方、はては便所にいたるまで、好奇心のおもむくままに舌と足でしらべあげた、ニオイのある食文化論。
Table of Contents
- 屋台
- 台所とその道具
- 調味料
- トウガラシ
- ココヤシ
- 米と飯
- メン類
- 食事のしかた
- 飲み物・氷
- コーヒーとお茶
- 弁当と弁当箱
- 便所
by "BOOK database"