日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 三訂補日本食品標準成分表・砂糖及び甘味類・油脂類・豆類・卵類・乳類編

Bibliographic Information

日本食品標準成分表の改訂に関する調査報告 : 三訂補日本食品標準成分表・砂糖及び甘味類・油脂類・豆類・卵類・乳類編

(科学技術庁資源調査会報告, 第81号)

科学技術庁資源調査会, 1979

Title Transcription

ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ ノ カイテイ ニ カンスル チョウサ ホウコク : サンテイホ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ サトウ オヨビ カンミルイ ユシルイ トウルイ ランルイ ニュウルイ ヘン

Available at  / 8 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN02378653
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    124p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top