中国料理
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Bibliographic Information
中国料理
(タイムライフブックス, . 世界の料理||セカイ ノ リョウリ)
タイムライフインターナショナル, 1972
- [本編]
- 別冊(作り方)
- Other Title
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中国料理の作り方
The cooking of China
- Title Transcription
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チュウゴク リョウリ
Available at / 62 libraries
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Ochanomizu University Library図
[本編]596/Se22t/[14]108309700012,
別冊(作り方)596/Se22t/[14F]108309700020 -
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
[本編]596.22/H14/1100140569,
別冊(作り方)596.22/H14/2100140570 -
National Museum of Ethnology. Library
[本編]W1/596.22/HAHF199912667,
別冊(作り方)W1/596.22/HAHF199912668 -
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
[本編]596.08||Se2240005333,
別冊(作り方)596.08||Se2240005334 -
Library of Fukuoka Prefectural University
[本編]596.08(L)/Ti5/2030045515,
別冊(作り方)596.08(L)/Ti5/2030045515 OPAC
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Hokkaido University of Education Hakodate Library
[本編]596.08/SE22211145451,
別冊(作り方)596.08/SE22212985120 -
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Note
日本語版監修: 江上トミ
付 (別冊131p ; 23cm) : 中国料理の作り方