Bibliographic Information

中国料理

エミリー・ハーン著 ; タイムライフブックス編集部編 [訳]

(タイムライフブックス, . 世界の料理||セカイ ノ リョウリ)

タイムライフインターナショナル, 1972

  • [本編]
  • 別冊(作り方)

Other Title

中国料理の作り方

The cooking of China

Title Transcription

チュウゴク リョウリ

Available at  / 62 libraries

Search this Book/Journal

Note

日本語版監修: 江上トミ

付 (別冊131p ; 23cm) : 中国料理の作り方

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN02387268
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2冊 (別冊共)
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top