Bibliographic Information

調理と化学

(新調理科学講座 / 下田吉人[ほか]編集, 1)

朝倉書店, 1971.1

Title Transcription

チョウリ ト カガク

Note

付: 参考書

Contents of Works
  • タンパク質 / 伊勢村寿三
  • 調理と炭水化物 / 檜作進, 鈴木綾子
  • 調理と脂質 / 福場博保
  • 調理と無機質 / 元山正
  • 調理とビタミン / 村田希久
  • 組織・化学 / 星野忠彦
  • 調理と色 / 中林敏郎
  • 調理と香り / 山西貞, 中谷陽一
Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BN02596450
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    4, 199p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top