Bibliographic Information

発酵工学の基礎 : 実験室から工場まで

P.F.Stanbury, A.Whitaker著 ; 石崎文彬訳

学会出版センター, 1988.9

Other Title

Principles of fermentation technology

Title Transcription

ハッコウ コウガク ノ キソ : ジッケンシツ カラ コウジョウ マデ

Available at  / 120 libraries

Note

各章末: 文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 微生物の生育速度論
  • 3 工業微生物の分離、および育種
  • 4 工業生産の培地
  • 5 殺菌
  • 6 工業生産におけるシードの調製
  • 7 発酵槽
  • 8 計測と制御
  • 9 通気とかくはん
  • 10 発酵生産物の単離と精製
  • 11 排水処理
  • 12 発酵工程の経済性

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN02790872
  • ISBN
    • 4762215597
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xvi, 250p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top