発酵工学の基礎 : 実験室から工場まで
Author(s)
Bibliographic Information
発酵工学の基礎 : 実験室から工場まで
学会出版センター, 1988.9
- Other Title
-
Principles of fermentation technology
- Title Transcription
-
ハッコウ コウガク ノ キソ : ジッケンシツ カラ コウジョウ マデ
Available at / 120 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library
433||16S205000208790*
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.5:St25018809573
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
各章末: 文献
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 序論
- 2 微生物の生育速度論
- 3 工業微生物の分離、および育種
- 4 工業生産の培地
- 5 殺菌
- 6 工業生産におけるシードの調製
- 7 発酵槽
- 8 計測と制御
- 9 通気とかくはん
- 10 発酵生産物の単離と精製
- 11 排水処理
- 12 発酵工程の経済性
by "BOOK database"