Bibliographic Information

ゴー・ミヨーのフランス料理名品200

アンリ・ゴー, クリスチャン・ミヨー著 ; 城悦男監訳

同朋舎出版, 1986.11

Other Title

Nos recettes préférées à la maison

Gault et Millau nos recettes préférées à la maison

ゴー & ミヨーのフランス料理名品200

Title Transcription

ゴー ミヨー ノ フランス リョウリ メイヒン 200

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 17 libraries

Note

訳者: 早川喬子

Description and Table of Contents

Description

この本の魅力は、まず、作る側と食べる側の両方の視点から料理を解剖していくところにある。彼らが食べ歩いてきた何千種類にもおよぶ料理の中から、特においしかったものや印象に残ったものを取り上げている。

Table of Contents

  • アントレ
  • 魚貝料理
  • 肉料理
  • 家禽・野禽料理
  • 野菜料理
  • ソース
  • デザート
  • 料理の基礎

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN02868787
  • ISBN
    • 4810405222
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    fre
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    x, 211p, 図版 [28] p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top