現代フランス料理の精粋

Author(s)

    • 三宗, 直紹 ミムネ, ナオアキ
    • 高橋, 邦子 タカハシ, クニコ
    • Houzé, Philippe-Louis

Bibliographic Information

現代フランス料理の精粋

クリスチャン・ミヨー著 ; 三宗直紹, 高橋邦子訳

同朋舎出版, 1988.5

Other Title

Dining in France

Title Transcription

ゲンダイ フランス リョウリ ノ セイスイ

Available at  / 15 libraries

Note

監訳: 井上旭

写真: フィリップ=ルイ・ウゼ

Details

  • NCID
    BN02959860
  • ISBN
    • 481040630X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    174p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top