食品原料学 : 食品学総論・各論 : 食物の原料・化学・品質の綜合書

Bibliographic Information

食品原料学 : 食品学総論・各論 : 食物の原料・化学・品質の綜合書

斎藤進, 高間総子共著

理工図書, 1988

改訂第5版

Title Transcription

ショクヒン ゲンリョウガク : ショクヒンガク ソウロン・カクロン : ショクモツ ノ ゲンリョウ・カガク・ヒンシツ ノ ソウゴウショ

Available at  / 2 libraries

Note

参考文献:p.586-589

Details

  • NCID
    BN02998771
  • ISBN
    • 4844603515
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    612p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top