京都味の風土記
Author(s)
Bibliographic Information
京都味の風土記
(とんぼの本)
新潮社, 1989.3
- Title Transcription
-
キョウト アジ ノ フドキ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
京都味の風土記
1989
Limited -
京都味の風土記
Available at / 35 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8//Ky4//S0139573*
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 水の恵み(ゆば;豆腐;生麺;白味噌;芹)
- 灼熱と酷巻の中から(大徳寺納豆;梅干;寒天)
- 土から生まれる(筍;木の芽;桂瓜;賀茂茄子;柚)
- そして漬物(菜の花漬;しば漬;千枚漬;すぐき)
- 野菜への祈り
by "BOOK database"