Bibliographic Information

イタリア料理

ウェイヴァリー・ルート著 ; タイムライフブックス編集部編 [訳]

(タイムライフブックス, . 世界の料理||セカイ ノ リョウリ)

タイムライフブックス, 1972

  • [本編]
  • 別冊(作り方)

Other Title

イタリア料理の作り方

Title Transcription

イタリア リョウリ

Available at  / 111 libraries

Search this Book/Journal

Note

日本語版監修: 江上トミ

付 (別冊117p ; 23cm) : イタリア料理の作り方

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN0398652X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2冊 (付録共)
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top