Bibliographic Information

食品学各論

加藤保子編集

(栄養・健康科学シリーズ)

南江堂, 1989.10

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 63 libraries

Note

執筆: 加藤保子ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 序論(食品学各論の意義;食品の分類)
  • 2 植物性食品
  • 3 動物性食品
  • 4 油脂食品
  • 5 甘味料・調味料・香辛料・し好飲料
  • 6 微生物利用食品

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN04152028
  • ISBN
    • 4524223061
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 213p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top