野菜・果実・豆類とその加工品 : 学校給食用食品選定の手びき

Bibliographic Information

野菜・果実・豆類とその加工品 : 学校給食用食品選定の手びき

日本体育・学校健康センター編

第一法規出版, 1989.4

Title Transcription

ヤサイ カジツ マメルイ ト ソノ カコウヒン : ガッコウ キュウショクヨウ ショクヒン センテイ ノ テビキ

Available at  / 15 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 生鮮野菜類
  • 2 生鮮果実類
  • 3 豆類・種実類
  • 4 各々の加工品

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN0419250X
  • ISBN
    • 447404780X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    169p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top