Bibliographic Information

食品業界

小沢国男著

(教育社新書, . 産業界シリーズ||サンギョウカイ シリーズ ; 620)

教育社, 1990.3

Title Transcription

ショクヒン ギョウカイ

Available at  / 47 libraries

Note

参考文献:p298〜299

販売:教育社出版サービス株式会社

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序章 食品業界最近の話題
  • 第1章 食品産業の基本的枠組みと本質的諸問題
  • 第2章 食品工業の発達と原料・資本の自由化
  • 第3章 食料の需要と供給の面にみる変化の特質
  • 第4章 食品工業の特質と課題
  • 第5章 第一次食品工業と企業
  • 第6章 第二次食品工業と動向
  • 第7章 第三次食品工業と企業

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN04742906
  • ISBN
    • 4315510998
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東村山]
  • Pages/Volumes
    299p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top