カレー、醤油
Author(s)
Bibliographic Information
カレー、醤油
(人間は何を食べてきたか, アジア・太平洋編 下)
日本放送出版協会, 1990.6
- Other Title
-
カレー醤油
- Title Transcription
-
カレー ショウユ
Available at / 122 libraries
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
383.8||Nhk||290063085
-
INTERNATIONAL CHRISTIAN UNIVERSITY LIBRARY図
アジア・太平洋編 下383.8/N772n/v.203899339,
383.8/N772n/v.203899339 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 辛島昇, 辛島貴子, 大塚滋, 石毛直道
Description and Table of Contents
Description
アジアが生んだ世界食、そのルーツと伝播への旅。
Table of Contents
- スパイスは大地の香り カレー(黄色に込められた民族の祈り;カレーとは何か—そのルーツを探る)
- 塩ふく大地の奇跡 醤油(アジアからの贈り物;日本人に欠かせない醤油;アジアの味覚の基本「魚醤」;カメラがとらえたアジアの食)
by "BOOK database"