Bibliographic Information

公衆衛生学 ; 調理学

苫米地孝之助ほか共編

(講座簡明栄養学必携, 第5巻)

技術出版, 1988.6

Title Transcription

コウシュウ エイセイガク ; チョウリガク

Available at  / 15 libraries

Note

奥付の著者(誤植):苫米地孝之介

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 公衆衛生学(公衆衛生の意義;疫学の意義と疫学指標;感染症の疫学;予防接種;母子保健対策;職業病;環境衛生;電離放射線;公害 ほか)
  • 調理学(調理学の意義;供食・食卓構成;世界と日本の食事様式;嗜好性の形成要因とその変動;誘電誘導加熱;調味操作;野菜類の調理性;卵の調理性;調理器具・食器・容器;公衆衛生関連法規 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN05823242
  • ISBN
    • 4906255035
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    327p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top