水産加工とタンパク質の変性制御

Bibliographic Information

水産加工とタンパク質の変性制御

新井健一編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 84)

恒星社厚生閣, 1991.4

Other Title

Denaturation of fish muscular protein by processing and its control

Title Transcription

スイサン カコウ ト タンパクシツ ノ ヘンセイ セイギョ

Available at  / 73 libraries

Note

監修:日本水産学会

文献:各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 低温処理中のタンパク質の変性(冷凍による変性;塩による変性)
  • 2 加熱処理中のタンパク質の変性(加熱中の変性;高温・高圧下の変性;超高圧下の変性)
  • 3 タンパク質の変性の制御(添加物による制御;酵素架橋による制御)
  • 4 加工処理中のタンパク質の挙動(冷凍すり身中の挙動;ねり製品中の挙動;塩干品中の挙動;処理・加工機中の挙動)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN06222871
  • ISBN
    • 4769907052
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    104p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top